top logo

Jo vetëm një ekip të mirë transmetimi, por edhe Radio Atak FM Rumania ka marrë teknologji moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën Radio Atak FM Rumaninë një online radio tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radioatakfm.freewb.ro

E-Mail: radioatakfm@gmail.com

Gjuhe: rumun

Kërkojnë FM radio Rumaninë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Kërkojnë FM radio Rumaninë ]