Radio Aquila

Info koment Stacione raport

22-vjeçari Radio Aquila sjell muzikë më të mirë, të gjitha zhanret, të të gjitha kohërave. Kjo Radio ka filluar fushatën”vënë Aquila mbi ju” Ju mund të fitojë një të shtypura t-shirt me logon stacion radio në qoftë se ju dëgjoni Radio Aquila dhe ndiqni udhëzimet e fushatës për promovimin e.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: radio-aquila.ro

FaceBook: radioaquila.ro

Email: office@radio-aquila.ro

Numri i kontaktit: +40 765 206 206

Vend: Romania

Zhanret:

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations