top logo

Radio Accent luan vetëm muzikë popullore braziliane për brazilian dëgjuesit komunitetit që jeton në Rumani. Kjo është një radio shumë e madhe në internet për të pasur përvojë më të mirë të hits dhe të gjitha muzikën popullore e Brazilit. Jo vetëm dëgjuesit e komunitetit, por dëgjuesit e Rumanisë gjithashtu gëzon programet e tyre.
Radio Accent adresa faqen zyrtare është www.radioaccent.ro

Radio Accent
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio Accent ]