top logo
Punës 69 Rumania është një radio që është i përkushtuar për të gjithë rumunëve që dinë se si të vlerësojmë muzikë të mirë: këngët, parti dashuroj, etnik, etj. nëpërmjet programeve të saja të cilat janë bërë propiu dhe stil që janë ofruar online për dëgjuesit të dëgjojnë jona. Alege manele fundit dhe të argëtohen me miqtë tuaj në lumë tonë jetojnë. Radio 69 Rumani transmetimet muzikore ekskluzivisht në internet radio zhanër manele.Acest themeluar në 11 Gusht 2005 në një tjetër clubbing stacion zhanër muzikës shtëpi. “Gusht 16, 2005 Kam kaluar të re stil manele zhanër, humor, parti.
Radio 69 Adresa zyrtare e internetit është www.radio69romania.ro
Radio 69 Romania
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio 69 Romania ]