Radio 247 FM welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter whether you are living in Romania or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Romania and from the whole world this is all set to take you to a musical world where you are gonna come again and again. The playlists of Radio 247 FM also contains genres like pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, elector house, vend, etj butë. Kështu, be with Radio 247 FM dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio 247 FM adresa website zyrtar është www.radio247fm.ro

Radio 247 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Radio 247 FM ]