top logo

ProFM Rock është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimin e bazuar në Rumani. ProFM Rock luan muzikë Rock. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

ProFM Rock adresa e internetit është www.profm.ro

ProFM Rock
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFM Rock ]