top logo

ProFM RO jep njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre, si dhe llojet e meloditë. Seksioni aktual luan të gjitha meloditë që ju pëlqen pse të vendosur për të mbajtur duke përdorur dëshirat përfshijnë dëgjuesit. R&B, Soca, Vizitat Bollywood, Chutney kursyer, Hip-Hop, si dhe do të mund të vërehet meloditë Reggae.

ProFM RO adresa e internetit është www.profm.ro

ProFM EN
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFM EN ]