top logo

ProFM Reggae ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës Reggae. Stacioni i luan të gjitha muzikë Reggae doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

ProFM Reggae adresa e internetit është www.profm.ro

Reggae ProFM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Reggae ProFM ]