top logo

Latino ofron ProFM 24 orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe llojet e muzikës. Seksioni i luan të gjitha muzikë që ju pëlqen, ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e veçanta lidhur me audiencën e saj.

ProFM adresa e internetit Latino është www.profm.ro

ProFM latino
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFM latino ]