top logo

Transmeton ProFM HOUSE 24/7, se ata merr këngë pa ndalesë, reputacion, gur, hip-hop, ekstazë hipnozës, shtëpiake electronica, rajon, delikate dhe kështu me radhë këngët banojnë në internet. Më të dobishme të njohur DJ fro Rumani merr melodi energjetike dj. Së bashku me posedojnë cilësi të lartë lidhje interneti audiencë me siguri mund të marrë kënaqësi në playlist mirë të organizuar së bashku me melodi dj vijnë nga kudo në të gjithë botën nga kudo së bashku me ProFM HOUSE. Për të bërë të rinjtë aktuale lidhur me këngët aktuale gjithë botës se ata stolis playlist së bashku me melodi të cilat të rinjtë do të donte.

ProFM HOUSE Adresa e internetit është www.profm.ro

ProFM HOUSE
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : ProFM HOUSE ]