top logo

ProFM HOT ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni luan çdo të muzikës që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e tifozëve të saj.

ProFM adresa e internetit HOT është www.profm.ro

HOT ProFM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : HOT ProFM ]