top logo

ProFM Black ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Hiphop, Urban, R n b, Muzika rap mund të dëgjohet.

ProFM Zi adresa e internetit është www.profm.ro

Black ProFM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Black ProFM ]