top logo

ProFM 80s jetojnë transmetimin nga Rumania. 80s ProFM transmetuar lloj të ndryshme të 80-së Muzikës. 80s ProFM streaming muzikë dhe programet si në internet. ProFM 80s është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

ProFM adresa 80s internetit është www.profm.ro

80s ProFM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : 80s ProFM ]