top logo

PirateFM Dub provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

PirateFM Dub website address is piratefm.ro

PirateFM Dub
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : PirateFM Dub ]