top logo
Partium Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Partium Radio has become a very popular radio station of Oradea, Romania in a very short matter of time with their friendly approach towards their listeners.
Partium Radio official website address is www.partiumradio.ro
Rruhet Pjesërisht
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Rruhet Pjesërisht ]