top logo

Muzikë FM 103.8 transmeton si Rumania dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj.

Muzikë FM 103.8 Adresa e internetit është www.profm.ro

Muzikë FM 103.8
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Muzikë FM 103.8 ]