Metronom FM

Info koment Stacione raport

Metronom FM supporters have faith in giving genuine music assortment, kështu që anëtarët e publikut mund të vlerësoj një inventar të pafund të këngë të njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, and substantially more.

Metronom FM official website address is www.metronom.ro

Vend: Romania

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations