top logo
Kiss FM Rumania është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një pop dhe godet format muzikë për një audiencë globale. Kiss FM Rumania janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Bukuresht, Romania. Kiss FM Rumania adresa faqen zyrtare është www.kissfm.ro
Kiss FM Rumaninë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Kiss FM Rumaninë ]