Greatest Radio

Info koment Stacione raport

Të gjitha Hits të gjitha fun muzikore është e lidhur me temën e Madh Radio. Ata nuk janë duke luajtur hite të mëdha muzikore për ju në programet e saj dite të gjatë në të njëjtën kohë ata janë gjithashtu të gatshëm për të luajtur këngë të klasit të lartë për ju në ngjarjet tuaja të veçanta radio e tyre dhe dhe për këtë ju vetëm duhet të punësojë Greatest Radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.djsudlive.at.ua

Email: djsudlive@hotmail.com

Gjuhe: English, rumun

Vend: Romania

Zhanret: /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations