top logo

DelaHaze FM është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Transmeton DelaHaze FM në zonën më të madhe të Rumanisë dhe përtej.

DelaHaze FM adresa faqen zyrtare është delahaze.fm

DelaHaze FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : DelaHaze FM ]