top logo

Chill FM 103.8 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. The station plays Jazz Music and Romanian Music you love while striving to keep up with the desires of its listeners.

Chill FM 103.8 Adresa e internetit është www.chillfm.ro

Chill FM 103.8
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Chill FM 103.8 ]