Blue Balloon Radio

Info koment Stacione raport
Blue Balloon Radio kullim më të mirë në muzikë elektronike përzierje të gjallë dhe promo. Breaks, Minimal, Progresiv, Shtëpi, Techno, Elektro, dhe më shumë në 200+ tregon ekskluzive !Mendje për lumë lirë të jetojnë me anë të: Winamp, iTunes, ose Windows Media Player. Blue Ballon është transmetimit internetit 's standard ari për muzikë valle nëntokësore. Me një përkushtim të palëkundur për të siguruar dëgjuesit me absolute programimin cilësisë më të lartë dhe një theks mbi futjen e talenteve më pak të njohur, Blue Ballon online radio ka kultivuar një audiencë e mijëra dëgjuesve të përditshme nga vende rreth globit.

Vend: Romania

Zhanret:

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations