Mirë FM 88.6

Info koment Stacione raport

Shkarko FM është një rrjet i ri radio përbërë nga 3 Stacionet e mbulojnë tërë qarkun Prahova dhe DN1 në segmentin rrugor: Balotesti - e Timor Lower.
Stacioni kryesor i radio është në Ploiesti - 88.3 FM, dhe stacionet e tjera janë Campina 88.6 FM dhe Sinaia 103.6 FM.
Formati i ri që më së miri FM sjell në peisazhin e medias është AC (Adult bashkëkohore), muzikë, lajme dhe transmetimit janë të lidhura mirë dhe të transmetuar në një harmoni të këndshme. Koncepti The Best FM është një përzierje e muzikës e 90 vjet, tingulli kalitur me hitet më të vjetër dhe gjurmët lëshuar së fundmi. Radio listers Shkarko Fm janë miqtë tanë dhe misioni ynë është për të argëtojë ata nga dita në ditë dhe për të mbajtur ata të përditësuar mbi lajmet freshest.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.bestfm.ro

FaceBook: BestFmRomania

Email: radio@bestfm.ro

Numri i kontaktit: 0040772231202

Adresë: Ploiesti, Str. Maramures, Jo.. 12, dhe. 6, (Ndërtesa Consproiect).

Vend: Romania

Zhanret: / /

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations