top logo

Ardeleanul FM është një romanian radio online jetojnë në Alba-Iulia, Romania. Ardeleanul FM transmetimit 24 orë program të jetojnë në internet. Ardeleanul FM jemi të përkushtuar për të promovuar Alba-Iulia, Rumania Kultura, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Ardeleanul FM adresa faqen zyrtare është www.ardeleanulfm.ro

Ardeleanul FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Ardeleanul FM ]