top logo

Llojet shumë më të mirë të muzikës alternative është luajtur në Alt Radio. Vetëm ata muzika alternative që janë të njohura dhe trendet në botë pëlqente veçanërisht nga dëgjuesit e Rumanisë është luajtur në Alt Radio. Për marrjen e argëtuan me muzikë popullore alternative të jetë me këtë radio.
Alt Radio adresa e internetit zyrtare është www.altradio.ro

Alt Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Romania : Alt Radio ]