Agnus Radio

Info koment Stacione raport

Agnus Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Agnus Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Agnus Radio website address is www.refradio.eu

Vend: Romania

loading...

Romania Radio Stations

Popular Stations