rfm UK Skoci

Info koment Stacione raport

Shumë pak radio në internet mund të tërheqin dëgjuesit e tyre në momentin kur dëgjuesit e tyre akordojnë dhe rfm Mbretëria e Bashkuar Skocia është ajo lloj radioje që ilustron programin dhe stilin e programeve në një mënyrë të tillë në mënyrë që sa herë që një dëgjues të akordojë në rfm në Mbretërinë e Bashkuar Skocia ata menjëherë marrin të tërhequr nga bukuria e radios dhe programet e saj.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.rcastradio.co.uk

Email: rfmukwales@rcastradio.co.uk

Cicëroj: @rcastradiouk

Gjuhe: English

Vend: Angli

Zhanret: /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Related Stations

Popular Stations