top logo

Herën e dytë në minutën e dytë e mesditës në 2/2/2002 nisur Radio Zëri i vizionit Gjirit zgarë dhe një qëllim dhe slogan.
Vizioni është që të kushtojnë identitetit dhe dhënien media Gjirit Teknik prani të fortë me veçantinë e saj të pasur në thellësi historike dhe Hdakka është për të arritur në veshin arabe kudo dhe dokumentimin e trashëgimisë kulturore dhe / Gjirit artistike në një lidhje moderne dhe të rafinuar thellësi dhe intimitetit që karakterizohet nga kjo kulturë, dhe logo mbante (Tingujt e zërit tuaj) që do të thotë i plotë i afrohet dëgjues Karim dhe pjesëmarrjen e tij në vizionin dhe qëllimin e këtij projekti të madh të mediave.

Sout Al Khaleej adresa faqen zyrtare është www.skr.fm

Salt Al Khaleej
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Qatar : Salt Al Khaleej ]