Radio Suno 91.7 FM

Info koment Stacione raport

Radio Suno 91.7 FM ka krijuar një moment brenda historisë me anë të qenë kanali kryesor Malayalam FM të transmetuar nga populli i Katarit. Me i madh i mbi-ajër talent dhe prodhimit ekipet, nëntëdhjetë one.7 ambiciet FM Radio Suno për të siguruar jashtëzakonshme e informacionit, dëfrim dhe udhë për diasporën Jug-indian.
Me një audiencë prej më shumë se 1.6 milion, Komuniteti Olive Suno Radio me stacione radio e saj, Radio Olive dhe Suno FM, ndihmon markave dhe grupet për të marrë më të arritur me top-shtresore përgjigje radio që seamlessly integrohen me programimin.

Radio Suno 91.7 FM adresa e internetit është suno.qa

Vend: Qatar

loading...

Popular Stations