Radio Olive 106.3

Info koment Stacione raport

Radio Olive 106.3 FM ka krijuar një moment historik në historinë e këtij kombi duke qenë private stacioni i pari Hindi FM të transmetuar nga shteti i Katarit. Me më të mirë të talenteve On-Air dhe ekipet e prodhimit në bord, Radio Olive synon të ofrojë më të mirë të informacionit, muzikë, dhe argëtuese për diasporën nga indian nën-kontinentin. Me një audiencë prej mbi 1.6 milion dëgjuesit dhe shikuesit që vazhdon të rritet, Olive Radio Network Suno së bashku me dy stacione e saj - Radio ulliri dhe Suno FM ndihmon agjencitë arritur shtrirjen maksimale të synuar për shkak të zgjidhjeve të tyre radio të lartë të nivelit që seamlessly integrohen me programimin përkatës. Kjo është një jo-brainer, prandaj, se Radio Olive është bërë destinacion për tifozët radio, markave dhe reklamuesit nga shteti i Katarit që do të vijnë së bashku si një.

Radio Olive 106.3 Adresa zyrtare e internetit është https://olive.qa

Vend: Qatar

Zhanret: /

loading...

Popular Stations