top logo
QF Radio 93.7 është një popullor kanal të radios hit bazuar në Katar. QF Radio 93.7 luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si program edukativ dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiencës reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën angleze zyrtarisht. QF Radio 93.7 është gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit. QF Radio 93.7 Adresa zyrtare e internetit është www.qfradio.org.qa
QF Radio 93.7
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Qatar : QF Radio 93.7 ]