top logo
WZOL FM (98.3 FM) është një stacion radio licencuar për Las Piedras, Puerto Rico, USA. Stacioni është në pronësi aktualisht nga Radio Sol 92, WZOL, Inc. WZOL 98.3 FM luan lloje të ndryshme të zhanreve muzikore si Jazz dhe muzikë spanjisht, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. WZOL 98.3 FM gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje.
WZOL 98.3 FM adresa website zyrtar është www.radiosol.org
WZOL FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : WZOL FM ]