top logo

WISA 1390 është një radio stacion muzikë në internet. WISA 1390 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.

WISA 1390 Adresa zyrtare e internetit është www.wisa1390.com

WISA 1390
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : WISA 1390 ]