Walo

Info koment Stacione raport
Walo 1240 AM është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimit në bazë të Humacao, Puerto Rico. WALO luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Spanjoll Muzikë, Lajm. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me spanjolle Muzikë.
WALO adresa website zyrtar është waloradio.com

Vend: Puerto Rico

Zhanret:

loading...

Puerto Rico Radio Stations

Popular Stations