AT 90 FM

Info koment Stacione raport

AT 90 FM është një popullor stacion Porto Riko bazuar radio që është transmetimi jetojnë me shumë dashuri dhe mbështetje nga dëgjuesit e tyre në shtëpi dhe jashtë vendit. Radio stacion nuk është vetëm popullor në qytetin e tyre në shtëpi, por ato janë gjithashtu shumë i njohur dhe popullor të popullit të vendit të tyre që jetojnë jashtë Porto Riko. AT 90 FM luan këngë e bukur xhaz ndryshme nga shumë këngëtarë kombëtare dhe ndërkombëtare.
AT 90 FM adresa website zyrtar është www.vid90.com

Vend: Puerto Rico

Zhanret: /

loading...

Puerto Rico Radio Stations

Popular Stations