top logo

Radio Unica 1230 është radio e popullore radio transmetuesit Wnik e Porto Riko. Ky është një lloj i radio ku dëgjuesit e tyre do të gjeni shijen e llojeve të ndryshme të programeve të radios nuk ka rëndësi se dëgjuesit e tyre janë të dashuruar e programeve të njohura muzikore apo dua të flasim të madh tregon mbajtur me kohën e duhur dhe tregon edhe disa nga sportet më të mira të bazuara pastaj Unica Radio 1230 është atje për të ofron ato me programe të tilla të radios.
Radio Unica 1230 Adresa zyrtare e internetit është www.unicaradio1230.com

Radio Unica 1230
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Radio Unica 1230 ]