top logo

Ritëm 96 FM është transmetuar drejtpërdrejt nga Puerto Rico. Si një radio e Porto Riko ata do të promovojnë kulturën muzikore dhe trashëgiminë e Porto Riko në botë nëpërmjet popullore stacionin e tyre në internet radio e cila është Ritmo 96 FM. Muzika jo vetëm e Porto Riko, por edhe muzikë nga e gjithë bota mund të dëgjohet në radio.
Ritëm 96 FM adresa website zyrtar është www.ritmo965.com

Ritëm 96 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Ritëm 96 FM ]