top logo
Radio Universidad is a popular hit radio channel based in San Juan, Puerto Rico. Radio Universidad plays various types of music genres like Classical, Xhaz, Botërore Muzika, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting audienca’ Feedback mirë, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën spanjolle zyrtarisht. Radio Universidad also operates various informative programs that includes listeners participation.
Radio Universidad official website address is www.wrtu.pr
Radio Universidad
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Radio Universidad ]