top logo

Radio Casa Pueblo është një radio stacion i Puerto Rico. Si ky është një vend shumë i madh dhe ka marrë mjaft e diversitetit kulturor në mënyrë që të bëjë Radio Casa Pueblo sjell një shumë të ndryshim në programmings saj. Radio kryesisht fokusohet në këngë këndoi me muzikantë popullore dhe këngëtarë të Porto Riko që do të thotë këngë kulturore, por, së bashku me luajtur këngë të këngëtarëve të tyre ata gjithashtu luan këngë nga e gjithë bota.
Radio Casa Pueblo adresa faqen zyrtare është www.casapueblo.org

Radio Casa Pueblo
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Radio Casa Pueblo ]