top logo

Orban Fm është trishtues si ajo u krijua për herë të parë dhe ata kishin filluar të transmetojnë programe të radios për të bërë dëgjuesit e tyre argëtuan dhe qef për programet e tyre. Ata dekoron programet e tyre në një larg në mënyrë që ju patjetër do të bie në dashuri me muzikën e tyre, Kultura dhe bukuri piktoreske dhe do të bie në dashuri me Orban FM dhe programet e saj të cilat janë plot me eksitim dhe argëtim.
Orban Fm adresa faqen zyrtare është www.orban.com

Orban Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Orban Fm ]