top logo
Një i njohur 630 decorates its playlist for a social and culturally diverse audience. In addition to the broadcast of a various information and entertainment programmes, Një i njohur 630 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information based programs contain News, Sportiv, Diskutim, Mot. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Official website of Noti Uno 630 është notiuno.com
Një i njohur 630
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Puerto Rico : Një i njohur 630 ]