RDP Internacional

Info koment Stacione raport

RDP Internacional transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve.

RDP Internacional adresa faqen zyrtare është www.rtp.pt

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations