Radio Renascenca

Info koment Stacione raport

Radio Renascenca transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Renascenca transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Radio Renascenca adresën e internetit është www.rr.pt

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations