top logo

Radio Pico strives to promote better dissemination of the region in the country and the world, due to the established protocol with Radio Renaissance and Radio Atlantis, providing, in reverse, the spread to the Azores general information and sports , scope of regional, kombëtare dhe ndërkombëtare, thus providing a true public service.

Radio Pico 100.2 Adresa zyrtare e internetit është www.radiopico.com

Radio Pico 100.2
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Radio Pico 100.2 ]