top logo
Radio Cister broadcasts its shows plans and decorate its playlists for a socially and culturally different audience. Përveç transmetimit të informacionit dhe argëtuese të ndryshme tregon, Radio Cister broadcasts different local productions. Prodhimet e tyre janë të dhënat bazë programet dhe përmbajtjet përfshirë çështjet aktuale, i kuzhinës, kombëtar, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar që të jetë një urë në mes të dëgjuesit përveç muzikës.
Radio Cister official website address is www.cister.fm
Cistercian Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Portugal : Cistercian Radio ]