Radio Caria

Info koment Stacione raport
Nëntor 19, 1984 një Shoqata u formua njohur si rekreative dhe kulturore Shoqatës së Caria, themeluar në Caria. E cila ishte fara e Radio Caria. Radio Caria u themelua me objektivin specifik të promovimit të aktiviteteve kulturore dhe rekreative të Portugalisë. Kryesisht mars 1989, radio në fakt mori një licencë për aktivitetin e transmetimit me emrin Radio Caria. Vizioni i tyre ka paguar e si tani ata janë një nga stacioni më i dëgjuar në radio të Portugalisë. Radio Caria adresa faqen zyrtare është www.radiocaria.com

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations