Radio Brigantia

Info koment Stacione raport

Portugalia është një vend me shumë ndryshim kulturor dhe për ata që i pëlqen kulturën Portugalia dhe dua gjithmonë të jetë i lidhur me rrënjët e tyre, atëherë Radio Brigantia është vendi i përsosur për të qenë me. Me një shumëllojshmëri të programeve së bashku me theks të veçantë në kulturën Portuguese Radio Brigantia është bërë një nga stacioni kryesor radio stream. Ata gjithashtu organizon programe edukative për dëgjuesit e tyre të moshave të ndryshme.
Radio Brigantia adresa website zyrtar është www.brigantia.pt

Vend: Portugal

Zhanret: / /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations