Radio Botareu

Info koment Stacione raport
Radio Botareu është vendosur në Aveiro, Portugal. Kjo është radio stacion portugez që është transmetuar programe radioje të bukura për popullin e Portugalisë. Zgjedhja Radio Botareu kryesor i muzikës është e atyre që këndoi nga këngëtarët portugeze dhe muzikantë, si qëllimi i tyre është për të transmetuar dhe për të promovuar ato këngë të cilat janë thjesht Portugalisht.
Radio Botareu adresa faqen zyrtare është www.radiobotareufm.com

Vend: Portugal

Zhanret: /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations