Radio Good News

Info koment Stacione raport

Së bashku me daljes RJ nëpërmjet Portugali përveç intuitiv plan të sigurimit të transmetimit Radio Boa Nova ka rritur të jetë në listën e vendit popullore radio në një kohë të vërtetë të shkurtër. Ata janë qendërzim në çmenduri muzikore lidhje pikërisht ajo që njerëzit e gjuhës portugalisht është konsideruar dhe përveç kësaj ata menaxhojnë playlist e tyre përveç me planet e Mirëkuptimit me nevojën me anëtarët e tyre të audiencës. Me personalitete të famshme të muzikës arritur biznesin e tij në përgjithësi e cila është me të vërtetë të kënaqshme për anëtarët e tyre audiencës. Radio Boa Nova krijuar faqen e internetit marrëveshje me të është. Radio Boa Nova adresa faqen zyrtare është www.radioboanova.pt

Vend: Portugal

Zhanret: / /

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations