Brenda Edge Radio

Info koment Stacione raport

krijuar në 1987, si radio pirate, Ky stacion ka zhvilluar një punë të shkëlqyer e informacionit dhe shpërndarjen e brendshme portugalisht, veçanërisht, komunat e Beira Baixa është rasti i Castelo Branco, ku ajo është e vendosur.

Detajet e kontaktit

Email: radio.interior@netvisao.pt

Numri i kontaktit: 272 321 050

Adresë: 1º de Maio, 39. 3 Dt Castelo Branco

Vend: Portugal

Zhanret:

loading...

Portugal Radio Stations

Popular Stations